Κόσμος

Έφηβος δολοφόνησε και διαμέλισε τη φίλη του μιμούμενος τον Dexter!

vretania_dexter_efivos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε 25 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας έφηβος από τη Βρετανία ο οποίος δολοφόνησε και διαμέλισε τη φίλη του, μιμούμενος τον τον serial killer πρωταγωνιστή της αμερικανικής σειράς «Dexter»!

Κι όμως, στις 24 Ιανουαρίου 2014, η εμμονή του 17χρονου Στίβεν Μάιλς με τον Dexter τον μετέτρεψε σε αιμοσταγή δολοφόνο, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, παίρνοντας τη ζωή της συνομήλικης φίλης του, της άτυχης Ελίζαμπεθ Τόμας.

Η απόφαση του δικαστηρίου για την φρικιαστική αυτή υπόθεση ανακοινώθηκε χθες, όπως και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 17χρονος αφού μαχαίρωσε την κοπέλα στο κεφάλι και την πλάτη, μέσα στο υπνοδωμάτιό του, αποφάσισε να διαμελίσει το άψυχο κορμί της, κόβοντας τα πόδια της και ένα χέρι.

Στη συνέχεια, αντιγράφοντας σκηνές που είχε δει στη γνωστή σειρά, τύλιξε τα άκρα της σε μια  μεμβράνη και τα τοποθέτησε σε σακούλες απορριμμάτων. 

Ο νεαρός, ο οποίος έχει διαγνωστεί με σύνδρομο αυτισμού, εξήγησε στην οικογένειά του ότι είχε ένα «alter ego», έναν άλλο εαυτό, τον «Εντ», ο οποίος τον διέταξε -όπως ο 17χρονος ισχυρίστηκε- να διαπράξει το έγκλημα.
 
Πάντως, στο δικαστήριο, προέκυψε ότι ο 17χρονος δολοφόνος ήταν μεγάλος θαυμαστής της σειράς «Dexter» και ότι είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν σε μια φίλη του ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα έβλεπε «πολλές ομοιότητες» ανάμεσα σε εκείνον και τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα