Αθλητισμός Ηλεία

«Έφτασε» μέχρι την Αυστραλία η αγάπη για τον μικρό Χρήστο από την Γαστούνη!

Ολοένα και περισσότερα είναι τα σωματεία και οι φορείς που συνασπίζονται προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα και να βοηθήσουν στη θεραπεία του νεαρού Χρήστου Κωστόπουλου.

Και κάποιοι μάλιστα και από πολύ μακριά, αφού ύστερα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Γαλανόπουλου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητών πολλών ομάδων της Ηλείας αλλά και ακούραστου εργάτη του «Δίνουμε Αγάπη, Δίνουμε Ζωή» που πλέον ζει στην Αυστραλία μαζί με τον αδερφό του Νίκο Γαλανόπουλο, ενεργοποίησαν την ομάδα Ελλήνων βετεράνων ποδοσφαιριστών του Darwin και βρίσκονται και αυτοί δίπλα στον νεαρό Χρήστο.

Να σημειωθεί ότι και οι δυο ήταν παλιότερα συμπαίκτες με τον Παναγιώτη Κωστόπουλο αποδεικνύοντας ότι στον αθλητισμό χτίζονται οι καλύτερες φιλίες.

Παίζουν μπάσκετ για τον Χρήστο σήμερα στη Γαστούνη

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο φύλλο, για την δημοπρασία που έχει ξεκινήσει το Charity Idols με τις φανέλες των Τοροσίδη, Βούκοβιτς, Πασχαλάκη και Μπίσεσβαρ αλλά και για το τουρνουά συμπαράστασης που πρόκειται να διοργανώσουν στις 11 και 12 Μαΐου στη Γαστούνη, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ηλείας.

Την περασμένη Κυριακή, στο Καλτσέτο «Λέοντες» στην Αμαλιάδα, πήραμε μια πρώτη γεύση της αγάπης όλων για το μικρό Χρήστο, καθώς Ηλείοι προπονητές και ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για τον μικρό ήρωα ενώ σήμερα την σκυτάλη θα πάρουν τέσσερις ομάδες μπάσκετ της περιοχής αφού στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Γαστούνης θα διεξαχθεί το φιλανθρωπικό τουρνουά «Χρήστος Κωστόπουλος» με την συμμετοχή του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, της Αθλητικής Ένωσης Βαρθολομιού, του Γ.Σ. Γαστούνης και του Α.Σ. Ήλιδας.

Η ορεινή Ηλεία στο πλευρό του

Παράλληλα, ένα ακόμα ποδοσφαιρικό τουρνουά ενίσχυσης του νεαρού θα λάβει χώρα την Μ. Παρασκευή στο Γούμερο με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στην οικογένεια Κωστόπουλου. Θα συμμετέχουν ομάδες από την ορεινή Ηλεία του Δήμου πύργου και συγκεκριμένα η Ολυμπιάδα Γουμέρου, ο Τυφώνας Μουζακίου και ΑΟ Κλινδιά.

Το τουρνουά αποτελεί μια πρωτοβουλία του προπονητή Χρήστου Αγγελόπουλου και των ποδοσφαιριστών της Ολυμπιάδας γι’ αυτό και καλούν όλους τους φίλους της περιοχής να παραβρεθούν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. Ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 4.30 μ.μ.

 

Υπενθυμίζουμε πως όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Χρήστο και την οικογένεια του μπορούν να το πράξουν στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR0501103280000032800120928
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ . ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΕΤΗ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984042909 Παναγιώτης Κωστόπουλος

Όλη η επικαιρότητα