Ελλάδα

Έφυγαν μέσα από τα χέρια αστυνομικών ισοβίτες δολοφόνοι – Ο ένας είχε σφάξει ένα παιδί 2 ετών

Ακούστε το άρθρο

Δεν χωράει ο νους το φιάσκο με την επιχείρηση μεταγωγής κρατουμένων με πλοίο στα Χανιά. Οι τέσσερις από τους 11 επιχείρησαν να δραπετεύσουν την ώρα που επιβιβάζονταν σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά. Αστυνομικοί και Λιμενικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο πριν καταφέρουν να απομακρυνθούν. Οι δύο όμως διέφυγαν και πλέον κυκλοφορούν ελεύθεροι δυο άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί, καταδικασμένοι και οι δυο δις ισόβια. Ο ένας από αυτούς μάλιστα έχει βάψει τα χέρα του με το αίμα ενός αγοριού μόλις δύο ετών.

Ήταν Νοέμβριο του 2011 όταν ολόκληρη η Ελλάδα πάγωσε από το διπλό φονικό στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος Καλαμάτας. Ένας 35χρονος Αλβανός είχε βρεθεί δολοφονημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι και πλάι του ο μόλις 2 ετών γιος του. Ο δράστης του είχε κόψει το λαιμό. Το παιδί είχε δολοφονηθεί άγρια για να μην είναι μάρτυρας στη δολοφονία του πατέρα του.

Ο δράστης εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου. Αυτή ήταν η δουλειά του, σύμφωνα με την Αστυνομία. Εκτελεστής. Σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτός ο άνθρωπος, μαζί με έναν ακόμη που επίσης εκτίει ισόβια ποινή κατάφερε να φύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Κάποιοι φρόντισαν αυτοί οι δυο κακοποιοί να βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν. Κάποιοι φρόντισαν να επιστρέψουν ανάμεσά μας δυο άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί εκ τον οποίον ο ένας έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανέναν σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, ότι δεν διστάζει να σφάξει ένα παιδί δυο ετών…

Πηγή: newsit.gr 

Όλη η επικαιρότητα