Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου

Ακούστε το άρθρο

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Για το θάνατό της έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, κάνοντας λόγο για το μεγάλο χαμόγελο της ηθοποιού.

«Εφυγε και η Ελισαβετ (Ναζλιδου)/ μα τι αδικο/ πάλεψε με τον καρκίνο και σήμερα έφυγε απ’τη ζωή/ η κηδεία της θα γίνει αυριο το πρωί στις 11:30 στο 1ο νεκροταφείο στην Λάρισα/ δεν εχω λογια να γραψω/ ενα μεγαλο χαμογελο θυμαμαι και μια γλυκα/ ηταν στα γυρισματα της Αιθουσας του θρονου που τη γνωρισα/ καλη ηθοποιος και υπεροχο πλασμα/ καλο ταξιδι να’χει» έγραψε.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11:30 στο 1ο νεκροταφείο Λάρισας, από όπου και καταγόταν.

Η Ελισάβετ Ναζλίδου έπαιξε σε σειρές όπως η «Η αίθουσα του θρόνου», «Λίτσα.com», «Τύχη Βουνό» κ.α. και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως οι «Γυναίκες Δηλητήριο» (1993) του Νίκου Ζερβού, με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Βλάση Μπονάτσο, Νάντια Μουρούζη κ.α., «Επιστροφή» (2007) του Βασίλη Δούβλη κ.α.

Η παρουσία της ήταν έντονη και στο θέατρο, όπου συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και πολλές ακόμη θεατρικές σκηνές, τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα