Ηλεία

«Έφυγε» από τη ζωή ο επιχειρηματίας Γ. Βαγγελάκος – Ένας αγωνιστής της Βουπρασίας

Ακούστε το άρθρο

«Έφυγε» το Σάββατο από την ζωή στα 64 του χρόνια ο γνωστός επιχειρηματίας από την Βουπρασία Γεράσιμος Αρ. Βαγγελάκος, ο οποίος είχε διατελέσει νομαρχιακός, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Ήταν συνιοδιοκτήτης της αντιπροσωπείας γεωργικών μηχανημάτων στην Βάρδα.

Ο Μάκης Βαγγελάκος, όπως όλοι τον ήξεραν, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, όπου με την στήριξη των δικών του, προσπαθούσε να ξεπεράσει. Τις τελευταίες μέρες νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο το Σάββατο «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους δικού του ανθρώπους, την περιοχή της Βουπρασίας, αλλά και του νομού, αφού ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Σωστός επαγγελματίας, είχε αναπτύξει δυνατή σχέση με τους πελάτες του, τον αγροτικό κόσμο του νομού, που τον εμπιστεύονταν. Εξάλλου, αυτή την εμπιστοσύνη, του την έδειξαν και με το γεγονός ότι εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη του πρώην νομάρχη Τάκη Δημητρουλόπουλου, αλλά και αργότερα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Ο ίδιος πάσχιζε και εκτός του πολιτικού «στίβου» για το καλό της Βουπρασίας, τον τόπο του που αγαπούσε, επιδιώκοντας την ανάπτυξή του σε κάθε επίπεδο.

Η κηδεία του Γ. Βαγγελάκου θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 6 το απόγευμα στον ιερό ναό Παμμεγίστων Αγίων Ταξιαρχών στον οικισμό Θανασουλέϊκα Βουπρασίας.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα