Έφυγε από τη ζωή ο Φαίδων Στράτος, πεθερός του Γιάννη Βαρουφάκη

Ο γραμματέας του κόμματος ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης (ΚΑ) και η σύζυγός του Δανάη Στράτου (ΚΔ), φωτογραφίζονται στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας", στο Μέγαρο Μουσικής, Αθήνα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Έφυγε από τη ζωή ο Φαίδων Στράτος, όνομα συνυφασμένο με την ιστορική Πειραϊκή-Πατραϊκή. Ο Φαίδων Στράτος ήταν πατέρας της Δανάης Στράτου, συζύγου του Γιάννη Βαρουφάκη.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μόνο από μια αγγελία σε καθημερινή εφημερίδα. «Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, προπάππου, αδερφό και θείο Φαίδωνα Στράτο, κηδεύουμε αύριο Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Η σύζυγός του Ελένη

Τα παιδιά: Δανάη και Γιάνης, Μαρίνα και Πέτρος, Αμαλία και Αντώνης, Davina και Βαλόντια, Χριστίνα και Παναγιώτης.

Τα εγγόνια. Τα δισέγγονα. Τα αδέρφια, τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.

Παράκληση της οικογένειας, όπως αντί στεφάνων δοθούν δωρεές στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, τηλ. 2109622290 και στο Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας τηλ. 2106424376», έγραφε η αγγελία.

 

 

via