Ηλεία

«Έφυγε» η Χρύσα Καλαμπόκη – Στο πένθος βυθίστηκε το Νοσοκομείο Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος βυθίστηκε για μια ακόμα φορά το Νοσοκομείο του Πύργου, λόγω του ξαφνικού «φευγιού» της Χρύσας Καλαμπόκη, την οποία «αποχαιρέτησαν» χθες το μεσημέρι η οικογένειά της, φίλοι και συνάδελφοι, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Άρτα, όπου και τελέστηκε η νεκρώσιμος Ακολουθία.

Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε την θλίψη στους συναδέλφους της και ιδιαίτερα στο Μικροβιολογικό Τμήμα της Ν.Μ Πύργου, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό. Η άτυχη 42χρονη και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, «πάλευε» το τελευταίο καιρό μ’ ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό ήταν που την «οδήγησε» στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία σε Νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν αλλά τελικά, η Χρύσα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου, εντελώς ξαφνικά είχε «φύγει»  ξαφνικά από τη ζωή και η νοσηλεύτρια Κατερίνα Παλαιολόγου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, αλλά και ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Όλη η επικαιρότητα