Πολιτική

«Έφυγε» ο διπλωμάτης Αριστείδης Ανδρουλάκης

Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από τη ζωή το στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών, Αριστείδης Ανδρουλάκης, σε ηλικία μόλις 50 ετών, ύστερα από σοβαρή ασθένεια.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει στην Αθήνα, την Παρασκευή, στις 14.00 το μεσημέρι, στον ναό του Αγίου Διονυσίου.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Αριστείδη Ανδρουλάκη, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουν ο υπουργός Εξωτερικών, σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών και οι συνάδελφοί του.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Αριστείδης Ανδρουλάκης υπήρξε ένας εξαίρετος διπλωμάτης και ιδιαίτερα αγαπητός συνάδελφος που διακρινόταν για την αφοσίωση του στο καθήκον, το ήθος και το συναδελφικό του πνεύμα. Κατά τη διάρκεια της διπλωματικής του διαδρομής υπηρέτησε τη χώρα μας με αυταπάρνηση, εντιμότητα και αξιοπρέπεια, στοιχεία που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων, σημειώνεται και προστίθεται ότι ο Αριστείδης Ανδρουλάκης εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία το 1997 και εργάστηκε άοκνα για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος από καίριες θέσεις, μεταξύ άλλων στην πρεσβεία της Ελλάδος στην Άγκυρα και στις μόνιμες αντιπροσωπείες στο ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ.

Όλη η επικαιρότητα