Χωρίς κατηγορία

«Έφυγε» ο παλιός Κοινοτάρχης Πελοπίου

Φτωχότερη είναι από την Παρασκευή η τοπική κοινωνία του Πελοπίου, εξαιτίας του «φευγιού» του Αντωνίου Πάκη Τούμπα, του παλιού Κοινοτάρχη.

«Έφυγε» πλήρης ημερών, σε ηλικία 83 ετών, αφήνοντας όμως πίσω του σημαντική παρακαταθήκη στην οικογένειά του και στους συγχωριανούς του, αφού υπηρέτησε το χωριό του για αρκετά χρόνια ως πρόεδρος.

«Άνθρωπος που το χαρακτηριστικό του ήταν η καθολική επίτευξη του στόχου προς το κοινό συμφέρον του πολίτη. Πρόεδρος με δυνάμεις και αδυναμίες, όπως όλοι μας. Πρόεδρος που δεν υποχωρούσε για το σχολείο, για το νερό, για τον δρόμο, για τον φωτισμό, για την επόμενη καλύτερη ημέρα», είχε γράψει πριν λίγο καιρό στη σελίδα του στο διαδίκτυο ο σημερινός πρόεδρος Δημήτρης Στασινόπουλος, «αναγνωρίζοντας» έτσι την πολυσήμαντη προσφορά του Αντώνη Τούμπα στον τόπο του.

Και ευχόταν μάλιστα, οι επόμενες γενιές να διδαχθούν από το παράδειγμά του και να φανούν αντάξιες του. Ο ίδιος ο πρόεδρος – ευρισκόμενος εκτός Ελλάδος – κ.Στασινόπουλος, και o Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια την οικογένειά του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα