Μεσσηνία

«Έφυγε» ξαφνικά ο πρώην αντιδήμαρχος Φιλιατρών, Τάσος Πούλος

Ακούστε το άρθρο

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φιλιατρών, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, Τάσος Πούλος, σε ηλικία 76 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκλιπών νωρίτερα σήμερα το απόγευμα υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ο Αναστάσιος (Τάσος) Πούλος ήταν άνθρωπος σεμνός και αγαπητός στα Φιλιατρά και ευρύτερα στην Τριφυλία.

Ήταν γιατρός ακτινολόγος και είχε υπηρετήσει με ευσυνειδησία τα υπηρεσιακά του καθήκοντα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας έως τη συνταξιοδότησή του. Δυναμικός και δραστήριος με αγάπη για τα Φιλιατρά και τους Φιλιατρινούς ασχολούνταν με τα κοινά της πόλης. Ήταν ανιδιοτελής, δίκαιος και άνθρωπος της προσφοράς. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Φιλιατρών επί σειρά ετών. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος Φιλιατρών το 1994 και το 1998 οπότε και ήρθε πρώτος την α’ Κυριακή αλλά δεν εξελέγη δήμαρχος τη β’ Κυριακή για μόλις 58 ψήφους. Την περίοδο 1991 – 1994 διετέλεσε και δήμαρχος Φιλιατρών σε αντικατάσταση του αποβιώσαντος δημάρχου, Διονυσίου Σπέντζα. Το 2011 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και επανεξελέγη στις εκλογές του 2014.

Ήταν καλός οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας και ευτύχισε στη ζωή του να δει εγγόνια.

Η εξόδιος Ακολουθία του Τάσου Πούλου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 6:00μμ από τον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στα Φιλιατρά.

tharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα