Categories: WEB tvΗλεία

Εφύρα: Στην τελική ευθεία η εξιχνίαση της δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου (βίντεο)

Share

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του φονιά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά αφού οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των εξετάσεων του DNA, πιστεύοντας ότι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν είναι και εκείνα που θα ρίξουν τελικά φως στη δολοφονία του 68χρονου και θα τους επιτρέψουν επιτέλους να περάσουν χειροπέδες στον άνθρωπο που στέρησε με τόσο βάρβαρο τρόπο τη ζωή από τον αδικοχαμένο συνταξιούχο μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε δύο πρόσωπα από τον στενό κύκλο του θύματος. Για τον λόγο αυτό έχουν δώσει καταθέσεις τα δύο αδέλφια του νεκρού, η σύζυγος και ο γιος του ενός αδελφού που τον βρήκε νεκρό αλλά και άλλα άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία από τις καταθέσεις ανακύπτει το ενδεχόμενο κίνητρο του δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, δύο ύποπτοι, που κατέθεσαν, έπεσαν σε αντιφάσεις σε σχέση με άλλες μαρτυρίες. Όμως τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στη δικογραφία δεν είναι αρκετά για να τους «δέσουν» οι αστυνομικοί.

Για τον λόγο αυτό περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου οι ενδείξεις για τη στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε την Ηλεία να γίνουν… αποδείξεις.

Θυμίζουμε, πως ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου από έναν αδελφό του στο σπίτι όπου έμενε, στο χωριό Εφύρα, φέροντας 40 χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία τουλάχιστον τα μισά του προκάλεσαν βαθιά τραύματα που απέβησαν μοιραία για τη ζωή του.