Αθλητισμός

Έγινε η πρώτη συνάντηση της προσωρινής διοίκησης

paniliakos.jpg

Πραγματοποιήθηκε τελικά το απόγευμα της Παρασκευής η πρώτη συνάντηση των μελών της προσωρινής νέας διοίκησης του Πανηλειακού στην οποία τέθηκαν επί τάπητος κάποια θέματα, λειτουργικά κυρίως, ενώ άπαντες περιμένουν την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Η συζήτηση λοιπόν, περιστράφηκε γύρω από τις προετοιμασίες εν όψει της ερχόμενης Γενικής Συνέλευσης και αποφασίσθηκε πως για να συμμετάσχουν τα μέλη και να είναι πλήρως ενημερωμένα οικονομικά πρέπει να καταβάλουν το συμβολικό ποσό των δέκα ευρώ. Αυτό αφορά και τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, αλλά και όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν νέα εγγραφή.

Για τον σκοπό αυτό θα μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής στους οποίους θα καταβάλουν το αντίτιμο και θα λαμβάνουν την ανάλογη απόδειξη. Σημειώνεται εδώ, πως τα νέα μέλη δεν θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι!

Αποφασίστηκε επίσης, η προσωρινή αυτή Διοίκηση να ξεκινήσει επαφές με γνωστούς και εξέχοντες φιλάθλους της ομάδας προκειμένου να ζητήσουν την συμπαράσταση τους μιας και η υπόθεση «Γκάμαρη και… ΣΙΑ» για άλλη μια φορά αποδεικνύεται φιάσκο!

Του Γ. Μικελόπουλου

(georgemikel1989@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα