Ελλάδα

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Προσήχθη μια 19χρονη Ελληνίδα

Ακούστε το άρθρο

Κατά πληροφορίες η 19χρονη είναι κάτοικος περιοχής – Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της χρησιμοποιώντας μεθόδους CSI συνδυάζοντας στοιχεία από δημόσια νοσοκομεία και αποτυπώματα – Το επτά ημερών βρέφος είχε εγκαταλειφθεί σε είσοδο πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Τετάρτης


Με μεθόδους CSI οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν μέσα σε 24 ώρες να εντοπίσουν τη μητέρα του μόλις 7 ημερών βρέφους που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης εγκαταλελειμμένο στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Πρόκειται για μια 19χρονη Ελληνίδα κάτοικο της περιοχής που έχει ήδη προσαχθεί στην Ασφάλεια και εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Τμήμα Ανηλίκων, είχε καταφέρει μέσα σε λίγες ώρες να έχει στα χέρια του μια λίστα με νεαρές μητέρες που την περασμένη εβδομάδα έφεραν στον κόσμο κοριτσάκια σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής. Παράλληλα είχαν στη διάθεση τους και μια σειρά αποτυπωμάτων που ερευνούσαν έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτά ήταν της μητέρας.

Έτσι μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να έχουν στη διάθεση τους τα ονόματα 150 γυναικών που γέννησαν σε δημόσια νοσοκομεία και αμέσως άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό τις λίστες με πρώτη προτεραιότητα Ελληνίδες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Έτσι, μέσα σε λίγες ώρες έφθασαν σε μία 19χρονή την οποία σήμερα νωρίς το πρωί, την προσήγαγαν στα κεντρικά της Ασφάλειας όπου και εξετάζεται καθώς οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες ότι η νεαρή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι και το εγκατέλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Όλη η επικαιρότητα