Περίεργα

Εγκατέλειψαν σπίτι και δουλειά και κάνουν τον γύρο του κόσμου – Μια οικογένεια ζει τη ζωή των ονείρων της

Ακούστε το άρθρο

Ένα ζευγάρι από το Κάρντιφ της Ουαλίας αποφάσισε πως η συμβατική ζωή δεν είναι γι’ αυτούς.

Πούλησε λοιπόν το σπίτι του, παραιτήθηκε από τη δουλειά του και οργώνει πλέον τον πλανήτη με τους δύο γιους του, εφτά και πέντε χρονών, πριν καταλήξουν μόνιμα στην Αυστραλία.

Ο Ben και η Andrea Williams πέρασαν βασιλικές στιγμές στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, ακόμα και το Μεξικό και την Καραϊβική, δεν έχουν χορτάσει ακόμα όμως, καθώς η λίστα τους περιλαμβάνει αρκετούς προορισμούς που επιδιώκουν να επισκεφτούν.

AP_16289308867769

Στην προσπάθειά τους να περάσουν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί, θα περάσουν από το Ντουμπάι, τη Νότια Αφρική και το Σίδνεϊ τελικά, πριν καταλαγιάσουν στη νέα τους πατρίδα, την Αυστραλία.

«Ο κόσμος πιστεύει πως τρελαθήκαμε», λέει η 36χρονη Andrea στη «Mirror», «οι φίλοι μάς λένε ‘‘μα έχετε μια καλή ζωή, αγαπημένους φίλους και οικογένεια, τα βγάζετε μια χαρά πέρα, έχετε καλές δουλειές, ένα ωραίο μέρος να ζείτε, γιατί θέλετε να μετακομίσετε;’’. Αυτό γίνεται για να βρούμε χρόνο να είμαστε μαζί σαν οικογένεια και να ζήσουμε τα χρόνια που είναι ακόμα μικρά».

Η οικογένεια άρχισε να φτιάχνει μια λίστα επιθυμιών με τα μέρη που θα ήθελε να δει και τα πράγματα που αγαπούσαν τα παιδιά. Και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πολλά, είναι η αλήθεια, σβήνοντας όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς της λίστας τους και κάνοντας και μερικά εξωτικά ταξιδάκια.

AP_17173297901795

Ο Ben είχε έναν καλό μισθό ως διευθυντής πωλήσεων μιας μεγάλης εταιρίας, περνούσε ωστόσο πολύ χρόνο μακριά από τους δικούς του, όταν και είπε πως ήταν ώρα για αλλαγή. «Φυσικά και είμαστε ανήσυχοι, είναι μια τεράστια απόφαση αυτή που πήραμε. Είναι πελώρια, αλλά μέχρι στιγμής είμαστε εντάξει», εξομολογείται η Andrea.

Και παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουν πώς θα καταλήξει όλο αυτό και πώς θα τα φέρει τελικά η νέα ζωή στην Αυστραλία, «πρέπει να αρπάζεις τις ευκαιρίες και να μην το μετανιώνεις ποτέ», λένε περιχαρείς…

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα