Ελλάδα

Έγκλημα ή αυτοκτονία; Ερωτήματα για τον θάνατο του 21χρονου στα Ιωάννινα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 21χρονου Θανάση ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στα Ιωάννινα. Ο άτυχος νέος δεν είχε επικοινωνήσει με τους γονείς του για πάνω από δέκα μέρες και εκείνοι ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έμενε.

Στην κουζίνα του σπιτιού, κρεμασμένο από τον σωλήνα αποχέτευσης βρήκε τον 21χρονο ο ιδιοκτήτης που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη. Αν και οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για αυτοκτονία, ωστόσο ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης εξήγησε ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς ακόμα βρίσκεται η εξέλιξη η έρευνα.

Το σπίτι του Θανάση δεν είχε κάποιο ίχνος παραβίασης αλλά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σημείωμα του νεαρού που να εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να βάλει τέλος στη ζωή του γεννά ερωτηματικά.

Οι γονείς του 21χρονου βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορεί να οδήγησε το παιδί τους σε αυτή την πράξη. Το ίδιο προβληματισμένοι είναι και οι συμφοιτητές και οι φίλοι του από το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου φοιτούσε στο τρίτο έτος.

Η υπόθεση του Θανάση θυμίζει έντονα το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην ίδια περιοχή όπου σπούδαζε στην Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων και ακόμα δεν έχει πλήρως εξιχνιαστεί. Ο Βαγγέλης είχε εξαφανιστεί από την εστία που έμενε και για 37 κανείς δεν είχε νέα του. Το πτώμα του 21χρονου βρήκε στις 15 Μαρτίου του 2015 έν ζευγάρι που περνούσε τυχαία από την περιοχή. Τα καψώνια που δεχόταν από τους συμφοιτητές του τα οποία πολλές φορές έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίου είχαν φέρει σε πού δύσκολη θέση τον φοιτητή και ίσως η ψυχολογική πίεση τον οδήγησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα