Ηλεία

Έγκλημα – Ανδραβίδα: Τελικά είχε «συνεργό» ο μακελάρης; – Το εννιάρι και το διαμέρισμα στην Πάτρα

Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ο δικηγόρος του, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν υπάρχει συνεργός του δράστη αλλά και γιατί βρέθηκε στην Πάτρα.
Ακούστε το άρθρο

Ο μακελάρης της Ανδραβίδας, πήρε χθες το δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τσουκαλάς, Κώστας Γκελντής

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετραπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το εννιάρι… η Πάτρα… και ο/η συνεργός

Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ο δικηγόρος του, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν υπάρχει συνεργός του δράστη αλλά και γιατί βρέθηκε στην Πάτρα.

Ο κ. Ανδριόπουλος απάντησε  ότι δεν υπάρχει άλλο άτομο που τον υπέθαλπτε, ούτε αναφέρεται κάτι τέτοιο στη δικογραφία. «Ο κατηγορούμενος περιπλανιόταν, όντας σε σύγχυση, στην Πάτρα. Το μόνο που είπε είναι ότι ήθελε να ξεφορτωθεί το όπλο, βρήκε καταφύγιο σε μια παλιά βάρκα στο καρνάγιο στην Πάτρα ενώ κοιμήθηκε και στο αμάξι του, αλλά όχι σε κάποιο διαμέρισμα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα όπου είχε κρύψει το εννιάρι πιστόλι με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του ζευγαριού, ο δράστης υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο στοιχείο δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Κατά την απολογία του είπε πως τα κλειδιά της συγκεκριμένης πολυκατοικίας τα είχε στην κατοχή του μέσω μιας παλιάς και τυχαίας γνωριμίας που είχε με ένα άτομο το οποίο ενοικίαζε σπίτι στην πολυκατοικία και πλέον δε μένει εκεί. Το άτομο αυτό είχε δώσει τα κλειδιά στον 60χρονο μήπως χρειαστεί να πάει εκεί για οποιοδήποτε λόγο. Θυμήθηκε ότι έχει ακόμα τα συγκεκριμένα κλειδιά και για αυτό έκρυψε εκεί το όπλο του εγκλήματος.

Αναφορικά με το πιστόλι Zastava των 9mm, σύμφωνα με τον κ.Ανδριόπουλο, άνηκε στον πατέρα του Δ.Β που έχει φύγει από τη ζωή, και το άφησε στο γιό του, ο οποίος όπως είπε, το είχε κρατήσει σαν ενθύμιο.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα