Ελλάδα

Έγκλημα Κοζάνη: Στην μητέρα της Ανθής η κηδεμονία των παιδιών

Ακούστε το άρθρο

Στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου ανατέθηκε αποκλειστικά η γονική μέριμνα των ανήλικων παιδιών της άτυχης γυναίκας, με οριστική απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Κοζάνης.

Παράλληλα, εκδόθηκε και η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για την επικοινωνία των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά του πατέρα.

Η μητέρα της Ανθής, Παρασκευή Σαββίδου, μιλώντας στο kozanilife.gr, δήλωσε πως η απόφαση εκδόθηκε πριν από δύο εβδομάδες και πως σύμφωνα με αυτή, η γονική μέριμνα αφαιρέθηκε καθ’ολοκληρίαν από τον πατέρα τους, ενώ απορρίφθηκε στο σύνολό της η αντίστοιχη αίτηση που κατέθεσε η πατρική γραμμή.

Η πατρική πλευρά δεν φαίνεται να έχει ασκήσει έφεση μέχρι στιγμής, ενώ το χρονικό διάστημα που τους επιτρέπεται αυτό, έχει παρέλθει.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για την επικοινωνία των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά της πατρικής πλευράς, που βρίσκονται στο Βελβεντό Κοζάνης, ορίζει την επικοινωνία τους, κάθε πρώτο και τρίτο Σαββατοκύριακο του μήνα, χωρίς όμως το δικαίωμα της διανυκτέρευσης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να βλέπουν τα εγγόνια τους εφόσον μεταβούν στην Αθήνα, χωρίς όμως να μπορούν να διανυκτερεύσουν μαζί τους.

Όπως ανέφερε η κ. Σαββίδου, ο παππούς και η γιαγιά που είχαν τη δυνατότητα, σύμφωνα με την απόφαση, να μεταβούν στην Αθήνα αυτό το σαββατοκύριακο προκειμένου να δουν τα εγγόνια τους, δήλωσαν αδυναμία και τους ενημέρωσαν ότι θα παραβρεθούν το Πάσχα.

Πλέον αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων της επικοινωνίας του πατέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά του, όπως ο ίδιος ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και δια ζώσης.

kozanilife

Όλη η επικαιρότητα