Μεσσηνία

Έγκλημα στη Κυπαρισσία: Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφο της Μόνικα – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Η άτυχη Μόνικα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια τους συντρόφου της
Ακούστε το άρθρο

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το φονικό στην Κυπαρισσία με τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της. Τα όσα λέει ο πρώην σύζυγος της Μόνικα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη.

Σε βάρος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στα χέρια τους οι αρχές οδηγούν στο πρόσωπο του. Ο άνδρας πάντως φέρεται να διέφυγε στη χώρα του τη Ρουμανία.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε στο Star και τα όσα λέει συγκλονίζουν. Η Μόνικα, όπως κατήγγειλε o πρώην σύζυγός της, βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του Ρουμάνου συντρόφου της και όπως δήλωσε, ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει.

Η άτυχη Μόνικα, όπως ισχυρίστηκε ο πρώην σύζυγός της, επικοινωνούσε μαζί του κρυφά από ξένα τηλέφωνα και του ζητούσε χρήματα. Όπως είπε, τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν πριν τα Χριστούγεννα και του ζήτησε 20 ευρώ.

«Την είχε σκλάβα του…»

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα αναφέρθηκε και στη βία που βίωνε η πρώην γυναίκα του. Όπως είπε, ο σύντροφός της τη χτυπούσε συνέχεια: «Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του…», ανέφερε.

Ο Ρουμάνος που θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας. Είπε σε φίλο του ότι θα πάει στη Ρουμανία γιατί βρήκε δουλειά, ενώ δε δίστασε να ισχυριστεί ότι η Μόνικα βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας γιατί τη χτύπησε ένα αμάξι.

Όλη η επικαιρότητα