Αχαϊα

Έγκλημα στην Αχαΐα: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου», τα τελευταία λόγια του άτυχου 52χρονου

Ο 69χρονος δράστης αποδίδει τη δολοφονία στην «κακιά την ώρα»: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, με προσέβαλε» – Το θύμα ζήτησε το λόγο από τον δράστη επειδή έκλεβε ρεύμα από το ρολόι του σπιτιού της μητέρας του

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Ελαιοχωρίου Δυτικής Αχαΐας, μετά τη δολοφονία του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου που έπεσε νεκρός από μαχαιριές που δέχθηκε από 69χρονο συγχωριανό του. Θρήνος για συγγενείς και φίλους του 52χρονου που δε μπορούν να πιστέψουν πως η επίσκεψη στη μητέρα του θα κατέληγε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο δράστης αποδίδει τη δολοφονία στην «κακιά την ώρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο δράστης κατά την κατάθεση του φέρεται να είπε: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, με προσέβαλε». Ο 69χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του, πλήτωντας τον 52χρονο τέσσερις φορές στο θώρακα και την κοιλιά, ισχυρίζεται πως οι προσβολές που δέχθηκε από το θύμα τον θόλωσαν, καθώς δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ψυχορραγούσε για μισή ώρα στα χέρια των συγχωριανών του, πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τα τελευταία λόγια του θύματος προς ένα συγχωριανό του, φέρεται να ήταν: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου».

Η ρευματοκλοπή που κατέληξε σε τραγωδία 

Η επίσκεψη του Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου από την Αθήνα, στον τόπο καταγωγής του το Ελαιοχώρι Αχαΐας στη μητέρα του αποδείχθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρεται να πληροφορήθηκε από την μητέρα του πως ένας γείτονας κλέβει ρεύμα από το σπίτι τους. Ο 52χρονος μετέβη στην πλατεία του χωριού, οπου και εντόπισε τον 69χρονο μετέπειτα φονιά του και του ζήτησε το λόγο. Τότε ο 69χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε με αποτέλεσμα ο άντρας να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή στη σορό του 52χρονο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου, από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο άτυχος άντρας έφερε τέσσερα πλήγματα από μαχαίρι αλλά αυτό που δέχθηκε στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης, ήταν το θανατηφόρο, καθώς διέρρηξε την βραχιόνια αρτηρία, με αποτέλεσμα το θύμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Όλη η επικαιρότητα