Ηλεία

Έγκλημα στην Εφύρα: Ενδείξεις πολλές, αποδείξεις όμως όχι…

Μια εβδομάδα μετά, οι έρευνες των Αρχών για τον δράστη της δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου συνεχίζονται μετ’ εμποδίων.
Ακούστε το άρθρο

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την στυγερή δολοφονία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που σόκαρε την Εφύρα και ο δράστης ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος αφού παρά τις πολλές ενδείξεις, η Αστυνομία στερείται ακόμα των αποδείξεων προκειμένου να προβεί σε συλλήψεις.

Oι αντιφάσεις που διαπίστωσαν οι Αρχές σε ορισμένες από τις καταθέσεις ατόμων που πέρασαν τα τελευταία 24ωρα πάνω από μια φορά από το Α.Τ. Ήλιδας αλλά και πληροφορίες που έχουν συλλέξει από το χωριό, τους έχουν κάνει να στρέψουν την προσοχή τους σε δυο – τουλάχιστον – υπόπτους αλλά ακόμα στερούνται τρανταχτών στοιχείων προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση και να καταλήξουν στον ένοχο.

Το γεγονός άλλωστε, πως ακόμα το φονικό «όπλο» με το οποίο ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον 68χρονο δεν έχει βρεθεί και πιθανότατα αν έχει καταστραφεί δεν θα βρεθεί και ποτέ αλλά και η απουσία στοιχείων από το σπίτι του εγκλήματος, αφού ο αδελφός του θύματος, καθάρισε τα πάντα μη μπορώντας να βλέπει τα αίματα, έχουν «δέσει» τα χέρια της Αστυνομίας που ψάχνει άλλους τρόπους για να ξετυλίξει το κουβάρι.

Δεν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό

Από την έρευνα που διενεργήθηκε τόσο στο οικόπεδο που βρίσκεται το ελαιοτριβείο και το οίκημα στο οποίο διέμενε ο αδικοχαμένος συνταξιούχος, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο διαπιστώθηκε  ότι δεν υπάρχουν κάμερες, προκειμένου να διαφανεί κάποια ύποπτη κίνηση το μοιραίο βράδυ.

Εν αναμονή, λοιπόν των αποτελεσμάτων του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι, το οποίο έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά στην Αθήνα αλλά και της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου σε συγκεκριμένα άτομα που η Αστυνομία κρίνει αναγκαίο, οι καταθέσεις συνεχίζονται.

Από το ΑΤ Ήλιδας, έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες πάνω από 20 άνθρωποι προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, κάποιοι εκ των οποίων αρκετές φορές, όπως για παράδειγμα, ο αδελφός του 68χρονου που ήταν αυτός που τον είδε νεκρό αλλά και ο ανιψιός του που ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία αφού είναι λογικό, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την υπόθεση και μπορεί να βοηθήσει με την στάση του τις Αρχές να είναι αυτοί.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα