Ελλάδα

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του στο ξύλο για ένα ποτήρι νερό και μετά τηλεφώνησε στο γραφείο κηδειών

Την έδερνε από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας και είπε στο γραφείο τελετών ότι έπεσε - Το χρονικό του εγκλήματος στο Χρυσοχώρι
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χρυσοχώρι Καβάλας του Δήμου Νέστου, από τη δολοφονία μιας 83χρονης ηλικιωμένης γυναίκας από τα χέρια του ίδιου της του εγγονού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, έδερνε επί ώρες την ηλικιωμένη γιαγιά του για ασήμαντο λόγο έως ότου εκείνη κατέληξε.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής όταν ο 23χρονος λογόφερε με την 83χρονη για ασήμαντο λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από τον εγγονό της ένα ποτήρι νερό. Τότε, εκείνος φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του και κατάσταση αμόκ άρχισε να την χτυπάει μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας! Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τα άγρια χτυπήματα και κατέληξε.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά καθώς κοιμόταν σε ένα σπιτάκι στην αυλή του σπιτιού της ηλικιωμένης μητέρας του.

Όταν ο 23χρονος κατάλαβε ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι η γιαγιά του έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών, υποψιασμένος, του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν την συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 23χρονος νεαρός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα ενώ ο πατέρας του είναι ανάπηρος.

Πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη οικογένεια καθώς πριν από μερικά χρόνια είχαν απασχολήσει τις Αρχές αφού είχαν ακουστεί να συμβαίνουν περίεργα πράγματα μέσα στο σπίτι και έτσι η ανήλικη αδερφή του δράστη μεταφέρθηκε σε ίδρυμα ενώ η μητέρα τους έχει χωρίσει τον πατέρα τους. Η άτυχη 83χρονη γιαγιά συντηρούσε την οικογένεια με την σύνταξή της ενώ τους φρόντιζε μαγειρεύοντας τους, ποτέ της δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε και θέλησε να φωνάξει την Αστυνομία παρόλο που ο εγγονός της την κακομεταχειριζόταν.

Ο πρόεδρος του Χρυσοχωρίου, Δήμος Δαλκαράνης, σε δηλώσεις του στο protothema.gr, υπογράμμισε πως το άσχημο περιστατικό έχει θορυβήσει το χωριό τους και λυπάται για το άσχημο τέλος της 83χρονης γυναίκας. Μάλιστα ο ίδιος τονίζει, πως αρκετές φορές είχε στείλει την υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι για να ενισχύσουν και βοηθήσουν την ηλικιωμένη γυναίκα όμως πάντα ο 23χρονος δράστης με τον πατέρα του, τους έδιωχναν από το σπίτι.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα