Ελλάδα

Έγκλημα στην Κρήτη: ‘Υπήρξα θύμα κακοποίησης’ λέει η 26χρονη τοξικομανής

Ακούστε το άρθρο
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 26χρονη τοξικομανή που σκότωσε εν ψυχρώ 35χρονο πατέρα με μια μαχαιριά στην καρδιά
Λίγες μόνο ώρες πριν από το άγριο έγκλημα, η νεαρή γυναίκα είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μαζί με τον σύντροφό της, υπό την προϋπόθεση να ξεκινήσει πρόγραμμα απεξάρτησης, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ. Η νεαρή επέστρεψε σπίτι της έχοντας κάνει για μία ακόμη φορά χρήση ναρκωτικών και όταν ο 35χρονος πατέρας της έκανε παρατήρηση, αυτή τράβηξε μαχαίρι και τον κάρφωσε στην καρδιά.

Ο ένας από τους τρεις όρους που της επιβλήθηκαν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ήταν η 26χρονη, που είναι οροθετική, να ξεκινήσει άμεσα να παρακολουθεί πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Όπως αναφέρει μάλιστα το cretalive.gr, υπήρξε σοβαρός προβληματισμός από τις δικαστικές Αρχές για το εάν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερη. “‘Η παρακολουθείς πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ, ή μπαίνεις στη φυλακή” της ανέφεραν χαρακτηριστικά εισαγγελέας και ανακρίτρια που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή της.

Η 26χρονη κατηγορούνταν μαζί με τον σύντροφό της για ληστεία σε βάρος άνδρα στο Ηράκλειο. Ο τελευταίος, φέρεται να απάντησε σε αγγελία για ερωτική συνεύρεση με τη νεαρή. Όπως ισχυρίζεται, το ζευγάρι τον ξυλοκόπησε γιατί δεν τα βρήκαν στην τιμή και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασαν 500 ευρώ. Από την πλευρά του, το ζευγάρι υποστηρίζει ότι η νεαρή είχε ενημερώσει τον Ηρακλειώτη για το γεγονός ότι είναι οροθετική, κάτι που δεν τον πτόησε, ενώ η ένταση μεταξύ τους προκλήθηκε από τα πράγματα που τους ζήτησε, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους “ξεπερνούν τα όρια της διαστροφής”.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδουν κρητικά ΜΜΕ, η 26χρονη ήταν ιδιαίτερα επιθετική και εριστική κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα κρατητήρια και το Δικαστικό Μέγαρο. Όπως αναφέρουν, προσπάθησε να γρατζουνίσει τους αστυνομικούς που τη συνόδευαν, κλώτσησε έναν από αυτούς, ενώ χαστούκισε και μία συγκρατούμενή της, καθώς βρισκόταν προφανώς σε σύνδρομο στέρησης. “Ήταν συνεχώς επιθετική και ειρωνική, εκμεταλλευόμενη ότι είναι οροθετική”, δήλωσε αυτόπτης μαρτυρας.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν η νεαρή γυναίκα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών, επίσης για ληστεία, αλλά παρέμεινε στη φυλακή για 1,5 χρόνο και αποφυλακίστηκε ακριβώς επειδή ήταν οροθετική

“Υπήρξα θύμα κακοποίησης” λέει η 26χρονη

Στο πλαίσιο της απολογίας της για τη χθεσινή ληστεία, η 26χρονη υποστήριξε ότι από πολύ μικρή ηλικία υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός της. Δήλωσε ακόμη ότι εισήλθε ανήλικη στον κόσμο των ναρκωτικών και της πορνείας, γεγονός που είχε και ως αποτέλεσμα να είναι σήμερα οροθετική.

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Η νεαρή επέστρεψε σπίτι της έχοντας κάνει για μία ακόμη φορά χρήση ναρκωτικών και σε άθλια κατάσταση. Έπεσε στο αυτοκίνητο του γείτονά της και έκανε φασαρία. Όταν ο 35χρονος πατέρας βγήκε έξω και της έκανε παρατήρηση να σταματήσει, αυτή τράβηξε μαχαίρι και τον κάρφωσε στην καρδιά. Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος, ενώ η τρομακτική σκηνή έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Ο 35χρονος περιγράφεται ως ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης που εργαζόταν σκληρά για να ζήσει την οικογένειά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο cretalive.gr, η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ αντιμετωπίζει οικονομική δυσκολία ακόμη και για την μεταφορά της σορού του ανθρώπου της στη χώρα καταγωγής του, την Αλβανία, για την κηδεία του.

Πηγή: cretalive.gr, news247

Όλη η επικαιρότητα