Ελλάδα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις ηλικίες κυκλοφορούσε ο δολοφόνος της Νικολέττας

Είχε αποκαλύψει σε συγγενή τις προθέσεις του να φύγει από τη χώρα μετά τον φόνο της άτυχης κοπέλας - Αύριο θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή
Ακούστε το άρθρο

Με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης κυκλοφορούσε ο νεαρός  Πακιστανός που, όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, σκότωσε τη 17χρονη Νικολέττα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, μάλωσε με την ανήλικη και πάνω στον καβγά της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, ο 22χρονος μάζεψε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, άφησε τα κλειδιά του σπιτιού και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε το OPEN, ο Πακιστανός, επικοινώνησε μεσυγγενικό του πρόσωπο και του αποκάλυψε πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη, ενώ μετά συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης, όπου επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη συμπρωτεύουσα.

Εκεί κατάφερε να «εισχωρήσει» σε ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών και να διαφύγει από τη χώρα, φτάνοντας στη Βόρεια Μακεδονία.

Οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων, εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος δολοφόνος αύριο στις 10 το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: skai.gr

Όλη η επικαιρότητα