Ελλάδα

Έγκλημα στον Αγ. Παντελεήμονα – Με σακούλα είχε τυλίξει το κεφάλι του θύματος ο δολοφόνος

Ακούστε το άρθρο

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε τα ξημερώματα μία 48χρονη Κινέζα στο διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας όπου έμενε επί της οδού Στριφτόμπολα 12 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε από τον σπιτονοικοκύρη που είχε ημέρες να την δει και λόγω της πολύ έντονης δυσοσμίας μπήκε στο διαμέρισμα και την ανακάλυψε νεκρή.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, ο οποίος λόγω της κατάστασης της σορού δεν μπορούσε να διακρίνει από την αυτοψία τα αίτια θανάτου τα οποία διευκρινίστηκαν όμως κατά την νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε πριν τις 12 το μεσημέρι.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα και χειροπόδαρα, ντυμένη και τυλιγμένη με ένα κίτρινο σεντόνι και τοποθετημένη κάτω από το κρεβάτι της. Στο κεφάλι ο δράστης ή οι δράστες της είχαν περάσει ένα μαύρο ύφασμα σφιχτά γύρω από το στόμα και την μύτη και της είχαν τυλίξει το κεφάλι με σακούλα σκουπιδιών. Το σπίτι δεν εμφάνιζε εικόνα έρευνας ή παραβίασης.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό, το θύμα έφερε 5 θλαστικά τραύματα στο κεφάλι με θλων και αμβλύ όργανο όπως θα μπορούσε να είναι μία σιδερογροθιά για παράδειγμα, τα περισσότερα στο ινιακό και βρεγματικό οστό και πίσω από το αυτί.

Είχε μία βαθιά εκδορά στην ωμοπλάτη που φανερώνει ότι την χτύπησαν με δύναμη σε κάποιο αντικείμενο καθώς την έριχναν κάτω πιθανόν και ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και αποφρακτικός εξαιτίας της περίδεσης με το ύφασμα στο στόμα και την μύτη της.

Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται στις 2,5 ημέρες λόγω τυμπανισμού της σορού και ταιριάζει με μαρτυρίες γειτόνων που την είχαν δει τελευταία φορά την περασμένη Δευτέρα.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα