Lifestyle

Έγκυος η Αποστολία Ζώη;

Ακούστε το άρθρο

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας δίνοντας βάση στα επαγγελματικά της , αλλά και στην ξεκούραση της.

Μετά το Nomads, αλλά και τον χαμό του πατέρα της , αποφάσισε να κρατήσει μια ουδέτερη στάση , και να ενημερώνει τους διαδικτιακόυς της φίλους για τυχόν ανησυχίες της ,. την δουλεία της, αλλά και για τις μέρες που δίνει “άδεια” στον εαυτό της. Έτσι λοιπόν μπήκαμε και εμείς στον πειρασμό να , ψάξουμε τον λογαριασμό της στα social Media και συγκεκριμένα στο instagram της , και είδαμε κάτι που μας προβλημάτισε . Το μάτι μας έπεσε σε μια φωτογραφία , οπού φαίνεται με φουσκωμένη κοιλίτσα , με ένα αρκετά ριχτό φόρεμα, εκτός Ελλάδος , αλλά πολύ ευτυχισμένη.

Τι γίνεται εδω; ΔΕΣ την φωτογραφία που μας προβλημάτισε 

Μετά από τόσες όμορφες εγκυμονούσες της showbiz υποθέσαμε ότι αποφάσισε να πάρει και εκείνη σειρά. Μα τόσο ξαφνικά όλα; Και όμως καθώς ψαχουλεύαμε τις φωτογραφίες της καταλάβαμε πως πρόκειται για ένα όμορφο ταξίδι που είχε στο Μαρόκο. Απλώς αποφάσισε να εναρμονιστεί με το περιβάλλον φορώντας τα ρούχα που θυμίζουν αρκετά ενδυμασία Μαρόκου.

via

Όλη η επικαιρότητα