Αθλητισμός

Έχασε από την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός! (2-1)

paopatras.jpg
Ακούστε το άρθρο

Eνας κακός Παναθηναϊκός, χωρίς να κάνει πολλές φάσεις, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την Παναχαϊκή και με τον Κοτσόλη να φέρει ευθύνη στα τέρματα που δέχτηκε, ηττήθηκε 2-1 στην Πάτρα.

Ο Νάνο έχασε και πέναλτι στο 86’, το οποίο κέρδισε ο Μουζακίτης, ο οποίος στις καθυστερήσεις μείωσε με την βοήθεια του Βιγιαρέχο.

Πολλά προβλήματα η ομάδα του Αναστασίου, η οποία υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ της λείπει και η φαντασία στο παιχνίδι της.

Χωρίς να πατήσει στην περιοχή του Κοτσόλη και με δύο μακρινά σουτ από τους Σιτόε (12’) και Μπόζιτς (31’) η ομάδα του Καββακά πήρε μια νίκη που της… «φτιάχνει» την ψυχολογία ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

Το ματς

Με την εικόνα μιας… ανήμπορης ομάδας παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Οι «πράσινοι» είχαν στην περισσότερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου την μπάλα στα πόδια τους, την κυκλοφορούσαν καλά στο δικό τους μισό και όταν έφταναν έξω από την περιοχή της ομάδας της Πάτρας, τα πάντα τελείωναν.

Χωρίς να υπάρχει η τελική πάσα, χωρίς να υπάρχει η… «μπούκα» από τα άκρα και χωρίς να μπορεί κάποιος να τροφοδοτήσει τον Μπεργκ, η ομάδα του Αναστασίου έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί.

Από την άλλη πλευρά η Παναχαϊκή μάλλον… έπιασε λαχείο. Χωρίς να πατήσει την περιοχή και εκμεταλλευόμενη την τραγική κατάσταση που βρισκόταν ο Κοτσόλης, πέτυχε δύο γκολ από μακριά με τους Σιτόε και Μπόζιτς.

Η ομάδα του Καββακά, κατάφερνε μόνο να κρατήσει τον Παναθηναϊκό μακριά από τα καρέ της, αλλά από εκεί και πέρα αντιμετώπιζε προβλήματα στη δημιουργία. Πήγε, παρόλα αυτά, στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ της.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm

Όλη η επικαιρότητα