Lifestyle

«Έχω μείνει με 5 δολάρια στην τράπεζα, είμαι άφραγκη», δηλώνει η σταρ του Game of Thrones

got.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η -απρόσμενα- δυσμενής οικονομική κατάσταση της Λένα Χίντι, γνωστής ως Σέρσει Λάνιστερ στο Game of Thrones, ήρθε στο φως μέσα από έγγραφα που δημοσίευσε γνωστό σάιτ.

«Έχω μείνει με λιγότερα από 5 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Εδώ και μήνες χρησιμοποιώ τις πιστωτικές μου κάρτες για να πληρώσω τα έξοδα διαβίωσης του (δίχρονου) γιου μου. Στο προσεχές μέλλον αναμένω να έχω και άλλα έσοδα από την υποκριτική. Αυτή την στιγμή όμως χρειάζομαι να μου δώσετε άμεσα τα $6.000 προκειμένου να αποφύγω την πτώχευση». Αυτό έχει καταθέσει η 39χρονη σταρ που βρίσκεται στα δικαστήρια προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον μουσικό Πίτερ Λούγκχραν με τον οποίο εδώ και δυο χρόνια είναι σε διάσταση.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο λόγος που διαφωνεί το ζευγάρι δεν είναι κάποιο μυθικό ποσό, μια βίλα στο Beverly Hills ή τι θα γίνει με την κηδεμονία του γιου τους. Αλλά ποιος θα πάρει (πρώτος και πιο γρήγορα) μια επιστροφή φόρου ύψους $46.000 του 2011. Ή τουλάχιστον ένα κομμάτι της.

Όλα αυτά την ίδια περίοδο που η καριέρα της Αγγλίδας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Πέρα από τον ρόλο της στο Game of Thrones, το 2012 επίσης πρωταγωνίστησε στο ριμέικ του δικαστή Ντρέντ. Ενώ φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε δυο blockbusters, τα The Mortal Instruments: City of Bones και 300: Rise of an Empire.

Όλη η επικαιρότητα