Ηλεία

Είδη από δωρεές υπέρ των πυρόπληκτων στα σχολεία του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Τη διαδικασία διανομής των ειδών προς τις σχολικές μονάδες επιμελήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, Ρόη Αντωνοπούλου
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προώθησης προς όλα τα σχολεία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σχολικών ειδών, υλικών καθαρισμού και ειδών ατομικής προστασίας που είχαν συγκεντρωθεί από δωρεές για τους πυρόπληκτους.

Τη διαδικασία διανομής των ειδών προς τις σχολικές μονάδες επιμελήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, κα Ρόη Αντωνοπούλου, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής: «Εκφράζουμε για μιαν ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εκείνους τους φορείς και τις συλλογικότητες που βοήθησαν με όποιον τρόπο μπορούσαν τον Δήμο μας να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Σε συνέχεια της διαδικασίας προώθησης των ειδών που συγκεντρώσαμε από τις προσφορές αυτές, αρχικά στα περιφερειακά μας ιατρεία αλλά και ατομικά, σε πληγέντες συνδημότες μας, ολοκληρώσαμε τώρα και την διανομή σχολικών και άλλων ειδών προς όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Έκλεισε έτσι ένας συγκινητικός κύκλος προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, που μας άγγιξε συναισθηματικά. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής αλλά και των πληγέντων συνδημοτών μας, ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή της μεγάλης δοκιμασίας να μας συμπαρασταθούν υλικά και ηθικά».

Όλη η επικαιρότητα