Ελλάδα Ηλεία

Eιδική αναφορά Χαρίτση στο ΣΔΙΤ Τριανταφυλλιάς

Το εργοστάσιο απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά ανέφερε χθες ως παράδειγμα ο υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον αναπλ. υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκρ.Φάμελλο, σχετικά με την απορρόφηση πόρων για την ορθή αντιμετώπιση των στερεών αποβλήτων.

Ο κ.Χαρίτσης τόνισε ότι δεσμεύθηκαν σημαντικά κονδύλια για να βοηθηθούν οι φορείς στο να αυξήσουν την ωριμότητα των προτάσεων που καταθέτουν

«Μπορούμε να καλύψουμε σε βάθος τουλάχιστον τριετίας όλες τις ώριμες προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σ’ αυτό  το χρονικό διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μας όμως επειδή υπάρχουν αυτή τη στιγμή ώριμες προτάσεις στο σύνολο της χώρας, να μπορέσουν αυτές οι προτάσεις να υλοποιηθούν πάρα πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό άλλωστε προχωράμε και σ’ αυτές τις δυο προσκλήσεις τις οποίες εκδώσαμε προχθές, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει η διαδικασία γι’ αυτά τα πολύ ώριμα έργα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για ν’ αναφέρω ένα μόνο, είναι το έργο της Ηλείας», είπε χαρακτηριστικά ο Μεσσήνιος υπουργός.

Όλη η επικαιρότητα