Αθλητισμός Ελλάδα

Εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ – Ξύλο, φωτιές και δακρυγόνα πριν την έναρξη του τελικού

Χαμός έγινε στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, καθώς και οι οπαδοί των δυο ομάδων προσπαθούσαν να «σπάσουν» τον κλοιό της αστυνομίας.
Ακούστε το άρθρο

Μια ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ άρχισαν τα όργανα, καθώς έχουν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων και την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν βγουν οι δυο ομάδες για το καθιερωμένο ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, γίνεται χαμός στην απέναντι κερκίδα, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία, προκειμένου να περάσουν από τον κλοιό που έχει στήσει η ΕΛ.ΑΣ και να βρεθούν στα κενά καθίσματα και πιο κοντά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Αντίστοιχα και οι φίλοι του Δικεφάλου του βορρά προσπαθούν να «σπάσουν» τον κλοιό της αστυνομίας και να περάσουν στα κενά καθίσματα. Τα μεγάλης έκτασης επεισόδια γίνονται από την πλευρά των οπαδών του τριφυλλιού, ενώ η αστυνομία έχει κάνει χρήση φωτοβολίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρκετοί φίλοι των πράσινων έχουν φύγει από τις θέσεις τους στην κερκίδα και έχουν βγει έξω λόγω της χρήσης δακρυγόνων, αφού η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παίζουν εδώ και αρκετά λεπτά ξύλο με την αστυνομία που κάνει μεγάλη προσπάθεια να μην περάσουν στην κενή ζώνη του ΟΑΚΑ.

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς αν μη τι άλλο είναι ότι  από το συνδρομητικό κανάλι που γίνεται η μετάδοση του τελικού γίνεται λόγος για μια γιορτή του ποδοσφαίρου και την ίδια ώρα πίσω ακριβώς από το μπουθ γίνεται πανικός στην απέναντι κερκίδα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση ενώ ύστερα είχε διακοπές.

Όλη η επικαιρότητα