Categories: Viral

«Είμαι η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου» – Η 52χρονη που κάνει θραύση στα social media… ψάχνει νεαρό πρίγκιπα

Share

Η Τζίνα Στιούαρτ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο καυτή γιαγιά του κόσμου», δηλώνει έτοιμη να βρει τον έρωτα αλλά θα ήθελε άντρα παλιάς εποχής.

Η 52χρονη σεξοβόμβα ισχυρίζεται ότι άνδρες όλων των ηλικιών ζητούν την προσοχή της, αλλά ως μαμά πρέπει να είναι «προσεχτική» για το ποιον βάζει στο σπίτι της. «Είμαι ανύπαντρη αλλά έχω μια κόρη, και γι’ αυτό προσέχω ποιον βάζω στη ζωή μου» είπε το μοντέλο από την Αυστραλία στη Scottish Sun.

«Δεν ψάχνω για κανέναν συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι αν είναι να έρθει η αγάπη, θα συμβεί και θα ερωτευτώ, πιθανώς όταν δεν το περιμένω» σημείωσε η σέξι γιαγιά.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η New York Post, η Στιούαρτ δεν θα παραπονιόταν αν ο Πρίγκιπας της τύχαινε να είναι ένας «πλούσιος, νέος Σκωτσέζος» ο οποίος όπως είπε θα ήθελα να «με σάρωνε από τα πόδια και να με κρατούσε ασφαλή στο κάστρο του».

Αυτή η βασιλική μεταχείριση θα μπορούσε να προέλθει από έναν άνδρα οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς αποκάλυψε ότι άνδρες διαφόρων ηλικιών την πλημμύρισαν με μηνύματα. «Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν πολλοί νεότεροι άντρες που αγαπούν τις μεγαλύτερες γυναίκες. Μάλλον λαμβάνω περισσότερα αιτήματα από τη νεότερη γενιά παρά από τη γενιά μου», ανέφερε η 52χρονη πληθωρική γυναίκα. Στην πραγματικότητα, ενώ το μεγαλύτερο άτομο με το οποίο είχε βγει ήταν στα “τέλη των 50 ετών”, το νεότερο ήταν “στα 20″» πρόσθεσε.

Η ιστορία γνωριμιών της Στιούαρτ εκτείνεται από τον μέσο “Τζο” μέχρι διάσημους αθλητές. Το 2022, ισχυρίστηκε ότι κάποτε είχε βγει με τον αείμνηστο παίκτη του κρίκετ, τον Shane Warne. Ενώ το 2023 «φαίνεται πολλά υποσχόμενο» για την ερωτική της ζωή, έχει φύγει από τον κόσμο των γνωριμιών λόγω του θανάτου μιας «στενής φίλης». «Δεν έχω βγει ραντεβού από τότε που μία στενή φίλη με την οποίο ήμουν δεμένη πέθανε πέρυσι», παραδέχτηκε.

Η Stewart μπήκε στις 100 κορυφαίες διαγωνιζόμενες στον διαγωνισμό Maxim’s Finest Australia πριν από χρόνια, και έκτοτε παραμένει προσκολλημένη στον τίτλο της ως «η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου».

Παρά το γεγονός ότι οι νεότερες γυναίκες έγιναν γιαγιάδες, η ίδια αρνήθηκε να εγκαταλείψει την τιμή της που αψηφούσε την ηλικία της. Από τότε που κέρδισε δημοτικότητα στο διαδίκτυο για την εμφάνισή της, κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο NSFW — με τόπλες φωτογραφίες — και ακολουθεί τις οδηγίες της κοινότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι προκλητικές εικόνες της έχουν αφαιρεθεί στο παρελθόν από το Instagram, όπου έχει περισσότερους από 341.000 ακόλουθους.

Όμως, η διαδικτυακή φήμη δεν ήρθε χωρίς προβλήματα. Το 2022, η 52χρονη φέρεται να αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της αφού οι παπαράτσι ανακάλυψαν πού ζούσε.

«Με έχουν κυνηγήσει σε όλη τη Χρυσή Ακτή, όπου ζω στην Αυστραλία, όπου παπαράτσι προσπάθησαν να με πιάσουν», είπε. «Δεν δίνω τη διεύθυνσή μου και αναγκάστηκα να μετακινηθώ» πρόσθεσε.