Γυναίκα

Είναι η yoga η απάντηση για καλύτερους οργασμούς;

yoga-ook-goed-voor-sceptici1_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τίποτα δεν εξαφανίζει το στρες και την ένταση αποτελεσματικότερα από το σεξ. Εκτός από το ότι απελευθερώνει τις ορμόνες που ευθύνονται για την καλή μας διάθεση, το σεξ ενιχσύει και το ανοσοποιητικό μας και συμβάλλει στη μακροζωία. Και η yoga κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Διαβάστε παρακάτω τους τρόπους με τους οποίους η yoga βελτιώνει και την ερωτική μας ζωή, χαρίζοντάς μας καλύτερους- και συχνότερους- οργασμούς.

Ενδυνάμωση των μυών

Οι δυνατοί μύες, που οφείλονται στην προσπάθειά μας να μείνουμε σε όλες τις απαιτητικές στάσεις της άσκησης, συμβάλλουν και στις χρονικές επιδόσεις και αντοχές μας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ευλυγισία

Οι δυνατοί δικέφαλοι, οι γυμνασμένη μηροί και η ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης, που μας χαρίζει η yoga, επιτρέπουν να δοκιμάσουμε με άνεση νέες στάσεις χωρίς τον κίνδυνο να πιαστούμε ή να τραυματιστούμε.

Αυτοπεποίθηση

Όταν νιώθουμε δυνατές και όμορφα με το σώμα μας, η ενέργεια αυτή μεταφέρεται και στο κρεβάτι μας, αφού ξεπερνάμε τις ανασφάλειες και γινόμαστε περισσότερο ποθητές. Η ρευστή φύση της yoga αλλά και η δύναμη που προαπαιτεί μας βοηθάνε να αποκτήσουμε πλήρη συνείδηση των δυνατοτήτων του σώματός μας, και να νιώσουμε περισσότερο τολμηρές.


Πηγή: queen.gr

Όλη η επικαιρότητα