Categories: Lifestyle

Είναι ο Brad Pitt και η Emily Ratajkowski το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Share

Δεν είναι ακόμα οι Bratajkowski, αλλά μείνετε συντονισμένοι». Με αυτή τη φράση ξεκινά το δημοσίευμα της Page Six που αναφέρεται στις φήμες που θέλουν τον Brad Pitt και την Emily Ratajkowski να είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood. Ας μαζέψουμε όλοι το σαγόνι μας από το πάτωμα και ας συνεχίσουμε.

Ο Brad Pitt και η Emily Ratajkowski έχουν βγει αρκετές φορές μαζί, επιβεβαιώνουν πηγές αποκλειστικά στην Page Six, αλλά οι δυο τους δεν είναι επίσημα ζευγάρι. Η φημολογία ξεκίνησε μέσω διαδικτύου και σύμφωνα με αυτή, ο Brad Pitt και η Emily Ratajkowski που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Sebastian Bear – McClard νωρίτερα μέσα στον μήνα, «βγαίνουν κρυφά ραντεβού».

Πηγή που έχει γνώση για την κατάσταση, μίλησε στην Page Six για τα δύο μέλη του όχι- ακόμα- επίσημου ζευγαριού. «Οι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό εδώ και καιρό και κάνουν εικασίες. Ο Brad δεν βγαίνει με καμία επίσημα. Εκείνοι, ο Pitt και η Ratajkowski, έχουν βγει μερικές φορές μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πηγή σημειώνει ότι ο Brad Pitt «έχει θεαθεί δημόσια και με άλλους ανθρώπους» τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν έχει σχέση με κάποιον από αυτούς συγκεκριμένα. Για να μην εξαλείψει τις ελπίδες σου για τους Bratajkowski ακόμα όμως, κατέληξε μιλώντας στην Page Six να λέει κρυπτικά: «Μείνετε συντονισμένοι».

Η Page Six δεν βρήκε άκρη ως προς το πότε ακριβώς ο 58χρονος ηθοποιός και το 31χρονο μοντέλο βγήκαν μαζί ραντεβού. Το αμερικανικό OK! Magazine ανέφερε σχετικά τον Αύγουστο ότι ο Brad Pitt «Ζήτησε από την Emily Ratajkowski να βγουν και του είπε ναι. Πάντα πίστευε ότι ο Brad είναι ωραίος και έτσι όπως το έβλεπε, δεν είχε τίποτα να χάσει».

Ο Brad Pitt βρίσκεται ακόμα σε μία ως φαίνεται ατέλειωτη δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie, με την οποία χώρισαν το 2016 και έχουν αποκτήσει 6 παιδιά μαζί: τον Maddox, τον Pax, τη Zahara, τη Shiloh, τη Vivienne και τον Knox. Η Emily Ratajkowski βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με τον Bear – McClard, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα που εκείνη με τον τρόπο της σιωπηλά επιβεβαίωσε, εκείνος την απάτησε. Ήταν τον περασμένο Ιούλιο, που και πάλι η Page Six δημοσίευσε την είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει μετά από 4 χρόνια γάμου.

Σε ένα TikTok video η Emily Ratajkowski είχε δηλώσει ότι είναι «Πρόσφατα χωρισμένo άτομο που σκέφτεται να ξεκινήσει να βγαίνει κλπ». Ο Brad Pitt από την άλλη, έχει συνδεθεί κατά καιρούς στην μετά την Angelina ζωή του με διάφορα πρόσωπα, όπως η τραγουδίστρια Lykke Li, αλλά και οι ηθοποιοί Alia Shawkat και Andra Day. Όλες οι φήμες έχουν διαψευστεί εκτός από μία, αυτή που το 2020 τον ήθελε σε μία σύντομη σχέση με το μοντέλο Nicole Poturalski.

Πηγή: ladylike.gr