Categories: Ελλάδα

Εισβολή στο Εφετείο: Απολογείται ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι

Share

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τις 11.30 της Τρίτης (18.6.2022) ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που «μπούκαρε» στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του για την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο είχε οδηγηθεί στο Δαφνί, μέχρι τη σημερινή απολογία του, την οποία αναμένουν οι Αρχές να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, αφού το βασικό τους ζητούμενο είναι να βρουν τη διαδρομή του τεράστιου χρηματικού ποσού και των ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του.

Στο αυτοκίνητο του 34χρονου βρέθηκαν 1,2 εκατ. ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα 300.000 ευρώ. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πρέπει να μπει φυλακή γιατί «έχει κάνει πολλά».

Τι είπε ο ίδιος για την προέλευση των χρημάτων

Όπως έχει δηλώσει και ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ο 34χρονος φαίνεται ότι τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεται σε σύγχυση και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Είναι σε άθλια κατάσταση και η εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό», είχε εξηγήσει στο newsit.gr.

Όμως, σύμφωνα με την τηλεόραση του ALPHA, ο ίδιος φέρεται να αποκάλυψε ότι τα χρήματα προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, στα οποία γινόταν και χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτή η αποκάλυψη έγινε σε μια στιγμή… διαύγειας, μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών για την προέλευση των χρημάτων.

«Θέλω να πάω φυλακή» – Οι αποκαλύψεις του ειδικού φρουρού που τον συνέλαβε

Στην τηλεόραση του ALPHA μίλησε ο ειδικός φρουρός που συνέλαβε τον 34χρονο και περιέγραψε τι συνέβη την ημέρα της εισβολής στο Εφετείο.

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός και συνέχισε:

«Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του πού είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση και έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε προς το όχημά του, στο οποίο είχε εντός αρκετά πράγματα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ειδικός φρουρός, «στον έλεγχο που έκανα στο όχημα με συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως ενημέρωσα τον επόπτη της υπηρεσίας και κατέφτασε στο σημείο πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που επιλήφθησαν για τα περαιτέρω».

Πηγή: newsit.gr