Προγνωστικά

Εκατέρωθεν κίνητρο και… σκοράρισμα

Ακούστε το άρθρο

Σε δύσκολη φάση για… πονταρίσματα έχουν μπει τα ολλανδικά πρωταθλήματα, με τα μπαράζ Ευρώπης και παραμονής σε εξέλιξη, με παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Απόψε διεξάγονται οι επαναληπτικοί Ουτρέχτη – Χεράκλες (2-0) και Φιτέσε – Γκρόνινγκεν (1-2), με τις 4 ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μια πρώτη ανάγνωση στα δύο ζευγάρια σε σύγκριση με τα -παρόμοια- σετ αποδόσεων (1.75 οι άσοι και 4.20+ τα διπλά), είναι πως αδικούνται και οι δύο αποψινοί φιλοξενούμενοι, καθώς ανεξαρτήτως του τελικού σκορ, έπαιξαν καλύτερα στα πρώτα ματς. Η Γκρόνινγκεν το εξαργύρωσε, η Χεράκλες όχι.

Το ποντάρισμά μας θα πάει στο δεύτερο παιχνίδι. Η Φιτέσε μπροστά στο κοινό της είναι πανίσχυρη και φέτος έχει ηττηθεί μόνο από τον Άγιαξ, στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε αναφέρει κι άλλη φορά στη στήλη πως αμυντικά είναι ασταθής (δέχτηκε γκολ στα 16 από τα 17 εντός), αλλά με την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της καλύπτει τις αδυναμίες. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα παιχνίδια της έχουν ρυθμό και πολλά γκολ. Η Γκρόνινγκεν ένα γκολ θέλει, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, ώστε να «κόψει τα πόδια» των αντιπάλων και να ισχυροποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που διαθέτει. Διπλασιάζει το combo.

Μάθε όλα τα κόλπα της ρουλέτας στο royleta.gr

Όλη η επικαιρότητα