Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση για τη στήριξη της φλόγας | Πλατεία Κύπρου, Πύργος

18 Ιουλίου

ΔΩΡΕΑΝ

Εκδήλωση για την ενημέρωση του καρκίνου στην παιδική ηλικία, τη στήριξη της «Φλόγας» και των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 18 Ιουλίου, στην πλατεία Κύπρου στον Πύργο.

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, το Σωματείο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ηλείας, το ΚΔΑΠ Ηλίανθος και το «Parea Café». Δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του προς το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, το «Parea Café» θα δωρίσει όλες τις εισπράξεις της ημέρας και από τα δύο καταστήματα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πολλές και ποικίλες δράσεις αλληλεγγύης και ψυχαγωγίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

-Στις 17.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον, εθελοντική αιμοδοσία με τη στήριξη και συνδρομή του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου.

-Από τις 17.00 το απόγευμα ως τις 21.00 το βράδυ, θα πραγματοποιείται Δωρεά Μυελού των Οστών, με τη συμβολή του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΚΕΔΜΟΠ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» και του ΕΕΣ του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας.

-Από τις 20.00 ως τις 21.00, παράλληλες δράσεις και ομιλίες από τους, Τασία Παπαϊωάννου – εκπρόσωπος του παραρτήματος Αχαίας της Φλόγας, Αφροδίτη Γκινοπούλου – Δ/ντρια ΕΣΥ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ειρήνη Μεσσήνη – συμβουλευτική Ψυχολόγος.

-Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Μπαμπάς μου ο ήρωας μου» από τον συγγραφέα του Παναγιώτη Ε. Δημητρόπουλο και παράλληλη διάθεσή του από το βιβλιοπωλείο Κορκολή στο χώρο της πλατείας Κύπρου για όλους τους φίλους, στηρίζοντας με μέρος των εσόδων τη «Φλόγα».

Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία από το γνωστό συγκρότημα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ» (που στηρίζει χρόνια κοινωνικές – εθελοντικές εκδηλώσεις).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Ιουλίου
Κόστος:
ΔΩΡΕΑΝ
Κατηγορία::
Tags:
, ,

Διοργανωτής

Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/----111963240323124/

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Κύπρου
Πλατεία Κύπρου 2
Πύργος, Ηλεία 27100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Όλη η επικαιρότητα