Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό | Μαρίνα Κατακόλου

22 Αυγούστου 2021 - 21:30 @ 21:30 - 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:30 @ 23:30

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

Κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στην μαρίνα Κατακόλου οι μελωδίες του Γιάννη Σπανού που δεν είναι πια κοντά μας, θα πλημμυρίσουν τον χώρο από τους ανθρώπους που ήταν όμως πάντα κοντά του. Η εξαιρετική Πένυ Ξενάκη, χρόνια στο πλάι του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ο Κώστας Τζιαγκούλας και ο Κοσμάς Κοκόλης που την συνοδεύουν στο τραγούδι ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται ο Χρήστος Κουμούσης.

«Στα κύματα» των μελωδιών θα βρεθούμε όλοι όσοι αγαπήσαμε διαχρονικά τα τραγούδια που μας συντρόφευσαν κι ακόμα μας συντροφεύουν σε ένα πρόγραμμα 2,5 ωρών. Οι συνεργάτες του Γιάννη Σπανού ακολουθούν την σειρά των τραγουδιών όπως ακριβώς ήθελε ο συνθέτης σαν να είναι πάντα μαζί τους.

Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σας προσκαλούν το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου στις 21.30 ώστε όλοι να σιγοτραγουδήσουμε τα πιο γνωστά τραγούδια του : “Σαν με κοιτάς”, “Οδός Αριστοτέλους”, “Σπασμένο καράβι”, “Μια φορά θυμάμαι”, “Μαρκίζα”, “Είπα να φύγω”, “Βροχή και σήμερα”, “Θα με θυμηθείς”, “Στην αλάνα”, “Μια Κυριακή” “Μι’αγάπη για το καλοκαίρι”, “Ασπρα Καράβια” και άλλα πολλά  μα πολλά πλάι στο κύμα και το φως του φεγγαριού.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Αυγούστου 2021 - 21:30 @ 21:30
Τέλος:
20 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:30 @ 23:30
Κατηγορία::
Tags:
, , ,

Διοργανωτής

Δήμος Πύργου
Email:
dimospirgou@gmail.com

Χώρος Διεξαγωγής

Λιμάνι Κατακόλου

Όλη η επικαιρότητα