Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5ο Πανηλειακό αντάμωμα ομογενών | Οικία Τατάνη

4 Αυγούστου 2021 - 00:00

ΔΩΡΕΑΝ

Η μεγάλη συνάντηση της Ομογένειας, το «5ο Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών» του δήμου Ήλιδας, ήταν το βασικό θέμα που απασχόλησε την οργανωτική επιτροπή για τη διεξαγωγή του οποίου αποφασίστηκε να είναι η Τετάρτη 4 Αυγούστου στην Οικία Τατάνη.

Η Οργανωτική Επιτροπή με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Δημάρχο και αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Ανδρέα Παπαδάκο, τον Επίτιμο Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής – Καναδά κ. Κωνσταντίνο Κουτρουμπή, την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ήλιδας κ. Νικολέτα Κοκκαλιάρη και τον επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Βασίλη Καψή, εξέτασε διεξοδικά όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή των Ηλείων ομογενών με όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι τιμητικές διακρίσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα ανακοινωθούν σύντομα τις επόμενες μέρες σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει για την εκδήλωση αυτή.

Επίσης με τη χρήση της τεχνολογίας θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με συλλόγους Ηλείων σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ενώ ιδιαίτερη αναμένεται να είναι και η επικοινωνία με το Tarpon Springs, που μόλις την Παρασκευή εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών, η αδελφοποίηση με τον Δήμο Ήλιδας.

Ιδιαίτερο κομμάτι στην εκδήλωση θα έχει η πολύ σημαντική στιγμή για τον Δήμο Ήλιδας, η ίδρυση του Παραρτήματος ΑΧΕΠΑ (AHEPA) στο Νομό Ηλείας με έδρα την Αμαλιάδα.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Αυγούστου 2021 - 00:00
Κόστος:
ΔΩΡΕΑΝ
Κατηγορία::
Tags:
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Οικία Τατάνη
Σάμου 5
Αμαλιάδα, Ηλεία 27200 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Όλη η επικαιρότητα