Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής | Δήμος Ήλιδας

21 Ιουνίου - 22 Ιουνίου

Η Αμαλιάδα με μακρά παράδοση και πολυετή παρουσία στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, επανέρχεται δυναμικά με ένα μουσικό διήμερο 21 & 22 Ιουνίου 2022, από τις 21:00 στον Πεζόδρομο και στην Πλατεία Μπελογιάννη αντίστοιχα με τη συμμετοχή των σχημάτων από την περιοχή της Ηλείας: Ρουά Ματ, Villa Garage, Tanque Harmonica και Δεξαμενίτες. 

Αυτή η σημαντική εκδήλωση  δίνει τη δυνατότητα στο τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής μας να αναδείξει το ταλέντο αλλά και την αγάπη του για τη μουσική και το κοινό να το γνωρίσει και να διασκεδάσει μαζί του. Η Πανδημία στέρησε αυτή τη δυνατότητα, όμως από φέτος γίνεται και πάλι μια προσπάθεια ο θεσμός, που ξεκίνησε το 2010 από την ομάδα του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών και κατάφερε για 8 συνεχόμενα χρόνια να είναι μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί και πάλι στην Αμαλιάδα.  Η ανάδειξη των τοπικών καλλιτεχνών και η γνωριμία μαζί τους αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο η γιορτή επιστρέφει στην Αμαλιάδα, σε χώρους και σημεία που το κοινό μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει. Έτσι ο Πεζόδρομος της Αμαλιάδας και η Πλατεία Μπελογιάννη θα πλημυρίσουν από όμορφες μουσικές, για όλες τις προτιμήσεις, 21 & 22 Ιουνίου 2022, από τις 9 το βράδυ.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την  ΚοινΣΕπ Αέναον, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και το Δήμο Ήλιδας

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Ιουνίου
Τέλος:
22 Ιουνίου

Όλη η επικαιρότητα