Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Γελώντας στο Αφγανιστάν» στο CineCinema

18 Νοεμβρίου @ 19:30 - 21:30

Ο Καρίμ Ασίρ, ο Αφγανός Τσάρλι Τσάπλιν, δίνει παραστάσεις με μoναδικό όπλο το γέλιο σ’ ένα ρημαγμένο Αφγανιστάν. Όταν οι Ταλιμπάν εισβάλουν στην Καμπούλ, ο Καρίμ απειλείται με θάνατο. Προσπαθώντας να σωθεί, φτάνει στην Ελλάδα. Παρακολουθούμε την περιπέτεια της ζωής του και εξερευνούμε το θέμα του γέλιου. Μπορεί το γέλιο να αλλάξει τον κόσμο;

Ο Σαρλώ του Αφγανιστάν είναι ένας νεαρός που θέλει να αλλάξει τον κόσμο με την παντομίμα και το χιούμορ,αγωνίζεται για την αλλαγή και προσπαθεί μέσω της τέχνης του να δώσει μήνυμα στήριξης στους συμπατριώτες του.

Αννέτα Παπαθανασίου

Ο Ευγένιος Ιονέσκο, είχε πει πως «μόνο το κωμικό μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να αντέξουμε την τραγωδία της ύπαρξης» και ίσως αυτή η φράση θα μπορούσε να συνοψίσει το νόημα του ξεχωριστού ντοκιμαντέρ «Γελώντας στο Αφγανιστάν» της Αννέτας Παπαθανασίου, το οποίο παρουσιάζεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 19:30 στο CineCinema Αμαλιάδα.

Στην προβολή θα παραστούν τόσο η σκηνοθέτις Αννέτα Παπαθανασίου, όσο και η παραγωγός Φωτεινή Οικονομοπούλου. Οι δύο τους, θα υποδεχθούν το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση, μετά την προβολή.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Νοεμβρίου
Ώρα:
19:30 - 21:30
Κατηγορία::
Tags:
,

Χώρος Διεξαγωγής

CINE CINEMA ΑΜΑΛΙΑΔΑ,

Όλη η επικαιρότητα