Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ στο Τρενοτεχνείο

30 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:30 @ 20:30 - 22:00

Στην Κυπαρισσία, και συγκεκριμένα στο Τρενοτεχνείο, οδηγεί η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ τον πρώτο στην Ελλάδα Κινητό Ηλιακό Κινηματογράφο, αυτή την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, τελευταίο σταθμό του ταξιδιού τού Solar Cinema στην Πελοπόννησο, πριν επιστρέψει στη βάση του, για φέτος.

Η πολυβραβευμένη ταινία του Δημήτρη Μπαβέλλα θα προβληθεί στις 8:30 μ.μ. Πρωταγωνιστούν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Άννα Καλαϊτζίδου, Δάνης Κατρανίδης, Υβόννη Μαλτέζου κ.ά. Διάρκεια: 98’

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Αντώνης Τιτσάνης και ο Χρήστος Φερτάκης είναι δύο φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και πλήρως αποκομμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ζουν όπως μπορούν, είτε με τα ελάχιστα έσοδα από τις μικροδουλειές που κάνουν, είτε με τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας του Χρήστου. Τους δυο φίλους ενώνει ο κοινός, πλατωνικός έρωτας για τη Λώρα Ντουράντ, μια μυθική πορνοστάρ της δεκαετίας του ’90, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Όταν τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι φίλοι αποφασίζουν κι αυτοί να πάνε κόντρα στην τύχη τους ξεκινώντας την αναζήτηση της Λώρα.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:30
Ώρα:
20:30 - 22:00
Κατηγορία::
Tags:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Τρενοτεχνείον
Κυπαρισσία, + Χάρτης Google

Όλη η επικαιρότητα