Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πυράς Μνήμες 2022

19 Αυγούστου @ 21:30 - 22:30

Σε λίγες ημέρες θα γίνει η Καλοκαιρινή Συνάντηση-Θεσμός των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων με το γενικό τίτλο «Πυράς ..Μνήμες 2022» αφού η παραδοσιακή αυτή ετήσια συνάντηση ικανοποιεί, πλέον της δεκαετίας όλους τους συμμετέχοντες.

Στην επιτυχημένη Προσκοπική και όχι μόνο βραδιά, όπως έχει αποδειχθεί από τη μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων τα προηγούμενα χρόνια. Προσκαλούνται, στη μεγάλη αυτή συνάντηση των προσκοπικών γενεών, να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της δραστήριας Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές της νεανικής ζωής τους ισχυροποιώντας τους δεσμούς φιλίας, καθώς και βαθμοφόροι της περιοχής, φιλοπρόσκοποι, γονείς κλπ. Επίσης υψηλόβαθμα στελέχη από Αθήνα, από Πελ/σο και όπως ανελλιπώς κάθε χρόνο προσωπικότητες της Ηλείας.

Το ραντεβού, για εφέτος, έχει οριστεί για την Παρασκευή 19η Αυγούστου… και 8.30 μ.μ. στο «Κτήμα Μερκούρη» που προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, επό σειρά ετών στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης.

Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων έχει προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά. Μετά την καθιερωμένη Προσκοπική Πυρά θα ακολουθήσει το παραδοσιακό τους φαγητό παλαιών και εν ενεργεία. απονομές κλπ. ενώ οι εξαιρετικοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά εισαγωγικά και άλλα τραγούδια με ποικίλο πρόγραμμα.

Μετέχουν οι Γιώργ. Μιχαηλίδης, Τ.Τζίφας, π.Καλαμπρέζος τραγούδια Μ.Ρομποτής, Κ.Διαμαντόπουλος μαζί με όλους τους συνδαιτυμόνες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 16η Αυγούστου- λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών και λήψης των ενδεδειγμένων μέτρων – στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Αυγούστου
Ώρα:
21:30 - 22:30
Κατηγορία::
Tags:

Διοργανωτής

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Χώρος Διεξαγωγής

Κτήμα Μερκούρη

Όλη η επικαιρότητα