Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τα «Χρώματα της Ήλιδας» στο Επιτάλιο

8 Ιουλίου @ 21:30 - 23:30

Τα Χρώματα της Ήλιδας συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις ύστερα από το live στη Γιορτή της Μουσικής στον Πύργο, με επόμενο σταθμό το Επιτάλιο και διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιταλίου «Επί της αλός».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου στον χώρο του «Παιδόκοσμου» Επιταλίου, στις 21.30 ενώ το πρόγραμμα περιέχει τραγούδια επιλογές από παλαιότερες παραστάσεις τους, δίνοντας έμφαση στον έντονο παλμό και διάθεση να διασκευάσουν. Μελωδίες του Σαββόπουλου, του Βαρδή και των Τερμιτών αλλά και του Τσιτσάνη, του Πλέσσα και του Χατζιδάκι με μια λίγο διαφορετική προσέγγιση.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γκιντζίρης που θα είναι στο πιάνο και στην ηλεκτρική κιθάρα, οι Παύλος Αυγερινόπουλος και Θανάσης Πουλακίδας στους τζουράδες, ο Νίκος Στεφανίδης στην κιθάρα, ο Δημήτρης Μαλεβίτης στο μπάσο, ο Δημήτρης Πανδής στα τύμπανα, ο Παναγιώτης Καψάσκης στα κρουστά, ενώ θα ντύσει με τη φωνή της όλη τη βραδιά η Χαρά Σκουλαρίκου. Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Ιουλίου
Ώρα:
21:30 - 23:30
Κατηγορία::
Tags:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Επιτάλιο

Όλη η επικαιρότητα