Ελλάδα

Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στον κόμβο Κινέτας λόγω πτώσης βράχων

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.
Ακούστε το άρθρο

Σάρωσε την Αττική η κακοκαιρία Άριελ, η οποία και σήμερα Πέμπτη συνεχίζει να επελαύνει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με έντονα φαινόμενα.

Αν και στην Αττική η κακοκαιρία δεν προκάλεσε σημαντικά προβλήματα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου λίγο μετά τις 04:30 στο ρεύμα προς Αθήνα στο 46,5ο χιλιόμετρο υπήρξε πτώση βράχων, με αποτέλεσμα δύο αυτοκίνητα να πέσουν πάνω τους, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, έκλεισε η δεξιά λωρίδα, μετά το δεύτερο τούνελ της Κακιάς Σκάλας κοντά στα Μέγαρα.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 6:00 έπεσαν βράχια και στο 48ο χιλιόμετρο ρεύμα προς Αθήνα στην αριστερή λωρίδα αυτή τη φορά κι έτσι έκλεισε εντελώς το ρεύμα προς Αθήνα.

Πλέον, τα οχήματα εκτρέπονται στην παλιά εθνική οδό από τον κόμβο Κινέτας έως τον κόμβο Μεγάρων.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση έκανε την εμφάνισή της πολύ νωρίς στο σημείο:

Σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός αναφέρει τα εξής: “Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) μέχρι τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή“.

Όλη η επικαιρότητα