Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Εκλογές 2023 – Αλέξης Τσίπρας: Στόχος να ανατρέψουμε τους δυσχερείς συσχετισμούς

"Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο για ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου"
Ακούστε το άρθρο

Για προσπάθεια αλλαγής των συσχετισμών που προέκυψαν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του μετά την συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής.

«Η συγκρότηση της νέας εκλογικής επιτροπής αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών, το λαμβάνουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι» τόνισε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο για ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών αλλά και επίγνωση ότι αυτό που ζητά ο λαός είναι απάντηση στα προβλήματα δικαιοσύνη άμβλυνση ανισοτήτων απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που τον αφορούν»

Το επόμενο διάστημα θα επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία. Θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια για το πως θα στηρίξουμε τους πολίτες σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Ειδικά να ευχαριστήσω τον σύντροφο Τεμπονέρα που συντονίζει την εκλογική επιτροπή. Θα κινητοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε» είπε και συνέχισε: Πάμε να δώσουμε μάχη με στόχο την ανατροπή συσχετισμών. Έχουμε χρέος, οφειλή ιστορική να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο παντοδυναμίας».

Όλη η επικαιρότητα