Αθλητισμός

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Το ψηφοδέλτιο της εκλογικής διαδικασίας

Ακούστε το άρθρο

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας αποφασίστηκε οι εκλογές της ΕΠΣΗ θα γίνουν κανονικά στο ξενοδοχείο ODYSSEAS στην περιοχή του Κατακόλου την Τετάρτη 01 Φεβρουάριου 2017 και ώρα 15:00.

Δικαίωμα παρουσίας στην Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο ο Τακτικός και Αναπληρωματικός εκπρόσωπος που αναγράφεται στο πληρεξούσιο του κάθε σωματείου έτσι όπως αυτό κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε στην Γραμματεία της ΕΠΣ Ηλείας. (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΗΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ)

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει σωματεία και θα μπορούν να κάνουν εξόφληση στο χώρο της Συνέλευσης πριν την ψηφοφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ για τις εκλογές, αλλά και το πλήρες ψηφοδέλτιο της εκλογικής διαδικασίας όπου κυριαρχούν τα ονόματα επιλογής του κ. Άρη Κουλούρη (ανεξάρτητοι κατεβαίνουν οι κ.κ. Κλάδης Ευθύμιος και Σταθόπουλος Πέτρος) :

“Γίνεται γνωστό στους εκπροσώπους των σωματείων ότι οι εκλογές της ΕΠΣΗ θα γίνουν στο ξενοδοχείο ODYSSEASστην περιοχή του Κατακόλου την Τετάρτη 01 Φεβρουάριου 2017 και ώρα 15:00.

Δικαίωμα παρουσίας στην Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο ο Τακτικός και Αναπληρωματικός εκπρόσωπος που αναγράφεται στο πληρεξούσιο  του κάθε σωματείου έτσι όπως αυτό κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε στην Γραμματεία της ΕΠΣ Ηλείας. (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΗΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ)

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει σωματεία και θα μπορούν να κάνουν εξόφληση στο χώρο της Συνέλευσης πριν την ψηφοφορία.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

v  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΠΡΩΗΝ Δ.Σ.)

  1. Τακτικοί:
    1. Βύτανος Δημήτριος του Φωτίου.
    2. Δημόπουλος Χρήστος του Νικολάου.
    3. Καπώνης Σπυρίδων του Αλεξίου.
    4. Καραλάγας Διονύσιος του Δημητρίου.
    5. Κλάδης Ευθύμιος του Νικολάου.
    6. Κουλούρης Αριστείδης του Αντωνίου.
    7. Κυριακόπουλος Κυριάκος του Θεοδώρου.
    8. Νικολακόπουλος Ανδρέας του Χρήστου.
    9. Μαραθιάς Χαράλαμπος του Γεωργίου.
    10. Παρασκευόπουλος Ηλίας του Ορφέα.
    11. Προκόπος Ιωάννης του Νικολάου.
    12. Τσουραπάς Γεώργιος του Θεοδώρου.
    13. Σταθόπουλος Πέτρος του Παναγιώτη.

Διαβάστε περισσότερα στο PATRIS-SPORT

Όλη η επικαιρότητα