Εκλογές Προεδρίας ΚΙΝΑΛ: Αποτελέσματα δημοσκόπησης του β γύρου

Share

Με πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ ακολούθησε, με διαφορά περίπου 9 μονάδων, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αναμετρήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου στον δεύτερο εκλογικό γύρο. Το Patrisnews.com, την εβδομάδα που μας πέρασε, έτρεξε τη δικιά του δημοσκόπηση για το β εκλογικό γύρο.

Υπενθυμίζουμε πως το Patrisnwes.com ήταν το πρώτο και μοναδικό μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα που ανάφερε στις 10 Νοεμβρίου νικητή του πρώτου γύρου τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά στις 30 Νοεμβρίου, όπως γίνεται εύκολα διακριτό από την εικόνα του συστήματος του Patrisnews, η δημοσκόπησή του προέβλεψε με μεγάλη επιτυχία τη σωστή σειρά και των έξι υποψηφίων, πλησίασε σημαντικά το ποσοστό του Νίκου Ανδρουλάκη πανελλαδικά, ενώ προβλέφθηκε η μεγάλη απόκλιση (για τα δεδομένα των Ηλείων ψηφοφόρων) του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ανδρέα Λοβέρδο και η διαφορά μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου με Νίκο Ανδρουλάκη.

Ξεκάθαρο προβάδισμα ο Ανδρουλάκης

Σήμερα μετά το κλείσιμο των καλπών, το Patrisnews.com σας ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Β αναμέτρησης και προβλέπει μεγάλο νικητή τον Νίκο Ανδρουλάκη με ποσοστό 61,9%.