Ηλεία

Εκλογές στο Σύλλογο Θεολόγων Ηλείας την Κυριακή

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 08/12/2019 από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας στον Πύργο, έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του τοπικού Παραρτήματος της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων Ηλείας .

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει απολογισμός και έκθεση πεπραγμένων εκ μέρους του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου και στην συνέχεια θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη του παραρτήματος μπορούν να είναι όλοι όσοι έχουν πτυχίο Θεολογικής Σχολής είτε εργάζονται στην εκπαίδευση είτε όχι.

Επίσης δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθε έχουν όσοι από τα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Η ετήσια συνδρομή για τους εν ενεργεία καθηγητές είναι 10 ευρώ και για τους αδιόριστους θεολόγους είναι 5 ευρώ. Δυνατότητα ψήφου θα έχουν όσοι έχουν πληρώσει τις συνδρομές των τελευταίων δύο ετών.

Η ρύθμιση αυτών των εκκρεμοτήτων όπως και εγγραφές νέων μελών μπορεί να γίνει και επιτόπου.

Για τις εγγραφές τυχόν νέων μελών απαιτείται ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει φωτοαντίγραφο του πτυχίου του, όπως και έγγραφη σχετική αίτηση.

Όλη η επικαιρότητα