Ηλεία

Εκλογές στο ΤΕΙ Αμαλιάδας: Επτά στις επτά έδρες για την παράταξη ‘Όλοι μαζί για το ΤΕΙ’!

Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η παράταξη «Όλοι μαζί για το ΤΕΙ» στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Αμαλιάδα, καθώς κατάφερε και κέρδισε και τις επτά έδρες στο νέο Συμβούλιο!

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε χθες το πρωί και κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα, σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους φοιτητές. Η κάλπη έκλεισε στις 8:15 το βράδυ και όπως προέκυψε από την διαδικασία, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο φοιτητών ψήφισαν 95 φοιτητές.

Στην καταμέτρηση βρέθηκαν 85 έγκυρα ψηφοδέλτια και 10 άκυρα και η παράταξη «Όλοι μαζί για το ΤΕΙ» κατάφερε και συγκέντρωσε 79 ψήφους καταλαμβάνοντας και τις επτά έδρες στο νέο Συμβούλιο.

Η άλλη  παράταξη που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία ήταν η «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας» η οποία έλαβε έξι ψήφους και δεν κατάφερε να καταλάβει έδρα στο νέο Συμβούλιο.

Το νέο Συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σήμερα, σε κάθε περίπτωση πάντως οι φοιτητές εμφανίζονται ενωμένοι και βασική τους μέριμνα είναι να λυθούν τα προβλήματα, ενώ διεκδικούν καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όλη η επικαιρότητα