Ηλεία Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα Αλέξη Τσίπρα μέσω της εφ. «Πατρίς»

Προσκλητήριο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προσέλευση στις κάλπες
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.Αυτό, άλλωστε έκανε και από την Ηλεία, στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στον νομό μάς.

«Τους καλούμε να προσέλθουν στις κάλπες, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. Για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση» λέει στην εφ. Πατρίς Επιδίωξη του Αλέξη Τσίπρα είναι την 15η Μαΐου να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. «Ο δικός μας ο πήχης είναι να ξαναγυρίσει η ελπίδα στην ελληνική κοινωνία, να δημιουργηθεί ένα κλίμα πολιτικής αλλαγής, να σταματήσει η κοινωνική λεηλασία, να σταματήσει η διαφθορά και η διαπλοκή. Ο δικός μας ο πήχης είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές. Και σήμερα θα κάνουμε το πρώτο βήμα» λέει στην εφ. «Πατρίς».

Το προσκλητήριο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ευρύ και πρόσφατα δήλωσε στη Θεσσαλονίκη: «Στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτή την Κυριακή στέλνουμε καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την Κυριακή, είτε είναι είτε δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, προκειμένου να δώσουμε καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Δεν έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει να κάνει με το αύριο του τόπου. Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους. Να πάρουν, κυρίως, το αύριο του τόπου στα χέρια τους, στέλνοντας το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη».

Όλη η επικαιρότητα